Занчи колата е 145 1.6 боксер . Искам да питам каретата вървят заедно с полуоската или са поотделно . Щото в Шумен ми казаха че се сменят полуоската и двете карета в комплект ... Знам че при френските коли е така .... И ако може цена да ми9 кажете ориентировъчна.... Другия въпрос ми е че пак там ми се наложи да сменя съединител ... проблема е че на кутията пише че е направено в турция а на лагерчето че е направено във франция .... съединителя е Валео струваше ми 250 лв + 70 лв слагането. Както и да е нямах време да се разправям щото чаках 2 дена да ми докарат съединителя и трябваше да се връщам . Сега ме гризят съмнения дали съм купил добър съединител или не . Ако някой знае нещо по въпроса ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каре и още нещо :)
Collapse
X
-
Каретата се сменят отделно. Цените са различни, консултирай се с някой майстор каква марка да си купиш. Мисля че външно каре,прилична марка струва не повече от 60 лв. За това че съединителят ти е от Турция - не се притеснявай.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
-
Боксера е с две карета,които се сменяват и полуоска,която е само прът. Цените на външните карета е между 45лв и 70лв, в зависимост от марката и дали с АБС. Валео е най доброто за боксера,продали са ти го малко скъпо,но са ти взели малко за труд. Така че си минал добреRANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от LisanБоксера е с две карета,които се сменяват и полуоска,която е само прът. Цените на външните карета е между 45лв и 70лв, в зависимост от марката и дали с АБС. Валео е най доброто за боксера,продали са ти го малко скъпо,но са ти взели малко за труд. Така че си минал добреСамо да уточня че на мен ми трябва вътрешно каре...
А за майстора беше малко смешна историята .Викам му- на боксера колко ще вземеш за смяна на съединител ( щото горе долу си представям какво прикл'чение е това ) Вика 70 лв , викам сигурен ли си ....- Да след 2 часа си готов..... викам добре . Оставих колата в 11 и нарочно се върнах към 19 - 19.30Тамън ми качваха генерацията отдолу (бяха вадили двигателя ) с едни физиономии като на погребение
както и да е дадох му 100 лв . все пак си е много труд ... Направо ми стана мъчно за тях
) Даже не им казах че педалами остава долу от време на време ( не ми даде сърце да се оплаквам ) та сега сигурно ще трябва да обезвъздушавам май
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Даже не им казах че педалами остава долу от време на време ( не ми даде сърце да се оплаквам ) та сега сигурно ще трябва да обезвъздушавам майтребе да се смени
или може и да не са я стегнали хубаво,като са сваляли ДВГ
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment